keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Save The Date Häämessut

Noniin, viikonlopun rutistuksesta selvitty ja olihan hauskaa! Koskenranta täyttyi viime viikonloppuna häähumusta nauttivista morsiamista ja vinkkejä etsivistä silmäpareista. Tänä vuonna teemana oli kierrätys, vintage ja ekologisuus. Suuntautuminen saattaa jakaa kohderyhmää hiukan, mutta oli siellä jokaiselle varmasti jotakin mikä jäi mieleen tai mitä ei ollutkaan tullut ajatelleeksi.

Meillä oli myös oma osasto Save The Date messuilla ja olimme todella onnellisia, että saimme mahdollisuuden osallistua! Perjantaina oli rakennuspäivä ja pienien viritysten jälkeen onnistuimme vihdoin kasaamaan osastomme meidän näköiseksi. Käytimme kattauksessa ekologisia paperiruusuja ja jotta kattauksessa olisi jotakin elävää laitoimme valkoisen miekkaliljan keskelle komeilemaan lasipulloon. Pöytäliina on pellavaa, jonka saimme lainaksi äitini liinavarastosta. Se on suomalaista vanhaa käsityötä. Liinan päälle laitoimme Sinellistä hankitun hopeisen kuitukankaan, joka sopii talvi-teemaamme.
Yhteistyökumppanimme Tervastalo tarjosi meille myös somistukseen LED-valot, jotka soveltuvat helposti mihin vaan somistukseen. Näissä valoissa on ohut taipuva nauhajohto jonka ansiosta sitä voi viritellä rajattomasti miten vain kunhan on pistoke kolmen metrin säteellä. Kattauksen somistuksessa tämä valonauha toimii kivasti, koska ei tarvitse kokoajan sytytellä tai vaihtaa kynttilöitä tilaisuuden aikana ja tämä vaihtoehto on myös paloturvallinen ratkaisu. Lisäksi Tervastalolta saimme ihanat puusydämet seinään roikkumaan, joita voi käyttää koristuksena ihan kotosallakin. 


Suomalaiset ovat tottuneet tekemään kaiken itse ja siksi suomalaisista tuntuu oudolta ajatukselta, että antaisi jonkun toisen suunnitella oman hääpäivänsä. Kuitenkaan kyse ei ole siitä, että ei saisi itse suunnitella omaa hääpäiväänsä vaan olemme apunasi ideoimassa kokonaisuutta luottamuksella ja suurella sydämellä. Tahdomme siis tarjota helpotusta teidän suuren päivänne kokoamisessa ja järjestelyssä. Monesti ajatellaan että hääsuunnittelijat ovat kalliita mutta tämä käsitys on harhaanjohtava, koska me suunnittelemme kaiken teidän budjettinne mukaisesti ja pyrimme tuottamaan mahdollisimman sopivan kokonaisuuden juuri teille. Yhdessä voimme luoda jotakin mahtavaa ja unohtumatonta!


Ota rohkeasti yhteyttä! info@valkeathaat.fi 
Vastaamme mielellämme kaikkiin teitä askarruttaviin kysymyksiin hääsuunniteluun liittyen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti